Auto ilmaiseen parkkiin?

Auto ilmaiseen parkkiin?

Ilmainen pysäköinti
jopa 15 vuorokaudeksi

Meillä sinun ei tarvitse murehtia lentokenttäpysäköinnistä. Omalla autolla on helppo saapua, sillä hotellillamme on yli 400 pysäköintipaikkaa, aivan hotellin edustalla. Palveluihimme kuuluu ilmainen pysäköinti loman ajaksi (max 15vrk) yöpyessäsi meillä matkalle lähtiessäsi tai matkalta palatessasi, kun varaat huoneen kotisivujemme kautta.

Ulkopysäköintialueet eivät ole vartioituja ja pysäköinti alueilla on täysin omalla vastuulla. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä eikä niitä voi varata etukäteen. Paikkoja on rajoitetusti. Lisäviikoista veloitetaan 45 EUR / alkava viikko. Huomaathan, että pysäköintitarjousta ei voi yhdistää menopaluu-varausten kanssa.

Auto parkkiin meille, hyvät yöunet, ja sitten vain lentokenttäbussimme kyytiin ja terminaaliin – voiko lomalle lähtö olla tämän helpompaa?

Autohallipaikat

Vieraanamme sinulla on mahdollisuus myös pysäköidä autosi lämmitettyyn, kameravalvottuun autotalliimme (lisämaksullinen palvelu). Tallissa on myös kaksi latauspistettä sähköautoille/plug-in -hybrideille. Varaa ja maksa paikka autotallista alla olevasta linkistä.

Sähköauton lataus

Takapihallamme on neljä Pairin sähköauton latauspaikkaa. 22kWh/ type2, 0,4eur/kWh. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Ohjeet:

  1. Kytke latauskaapeli latauslaitteesta autoosi.
  2. Aloita lataaminen skannaamalla latauslaitteen QR-koodi tai syöttämällä latauslaitteen tunnus Pair Recharge- sovellukseen.
  3. Lopeta lataaminen avaamalla lukitus autostasi sekä irrottamalla latauskaapeli autostasi ja latauslaitteesta.
  4. Tarvitsetko apua? Pair asiakaspalvelu: +46 36 330 00 90

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt