Palaverin paikka?

Palaverin paikka?

Kokoustilat

Skyline Airportissa on uudet, viihtyisät ja hyvin varustellut kokoustilat, jotka muuntautuvat niin pienien kuin isompienkin ryhmien käyttöön. Sijaintimme Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä mahdollistaa myös liiketapaamiset lennolla saapuvien yhteistyökumppanien tai asiakkaiden kanssa.

Uudet kokoustilamme hotellin pääkerroksessa tarjoavat nykyaikaiset ja viihtyisät puitteet palaverin tai koulutuksen järjestämiselle. Tilat soveltuvat jopa 50 hengen kokouksiin. Hotellimme ylimmästä kerroksesta löytyy puolestaan edustussauna kabinetteineen ja ulkoporealtaineen. Lämpimissä poreissa ideatkin kuplivat ja suunnitelmat voi viimeistellä yhteisen iltapalapöydän ääressä. Pienemmän ja intiimimmän neuvottelutilan tarjoaa hotellimme aulan tyylikäs Board Room.

Loihdimme ryhmällenne toki myös herkulliset kokoustarjoilut. Pitkän kokouspäivän päätteeksi majoitatte kokousvieraanne mukavasti meillä.

Jokainen tilaisuus suunnitellaan yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Kokoustiloihimme siirrytään väljän aulamme kautta, suurimmassa kokoustilassa on mahdollisuus omalle sisäänkäynnille. Kokousvieraiden turvallisuus varmistetaan hyvällä ohjeistuksella. Käsidesiä on saatavilla aulasta sekä kokoustiloissa. Lounaalle siirtyviä vieraita kehotamme käyttämään käsidesiä. Taukokahvien suhteen noudatamme tarkkoja hygieniaohjeita.

Olethan yhteydessä myyntiimme mailitse: sales@airporthotelshelsinki.fi tai soita puh. 09-825511 niin räätälöidään ryhmällenne sopiva kokouspaketti. Anna meidän huolehtia yksityiskohdista!

BOARD ROOM

(max 12 hlöä)

KUUSIO CORNER

(max 50 hlöä)

TAMMI

(max 14 hlöä)

MÄNTY

(max 20 hlöä)

POREUS

(max 12 hlöä)

Kokoustuttaako? Lähetä meille tarjouspyyntö:

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt