Palaverin paikka?

Palaverin paikka?

Kokoustilat

Skyline Airportissa on uudet viihtyisät ja hyvin varustellut kokoustilat, jotka muuntautuvat niin pienien kuin isompienkin ryhmien käyttöön. Sijaintimme Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä mahdollistaa myös liiketapaamiset lennolla saapuvien yhteistyökumppanien tai asiakkaiden kanssa.

Uudet kokoustilamme hotellin pääkerroksessa tarjoavat nykyaikaiset ja viihtyisät puitteet palaverin tai koulutuksen järjestämiselle. Tilat soveltuvat jopa 50 hengen kokouksiin. Hotellimme ylimmästä kerroksesta löytyy puolestaan edustussauna kabinetteineen ja ulkoporealtaineen. Lämpimissä poreissa ideatkin kuplivat ja suunnitelmat voi viimeistellä yhteisen iltapalapöydän ääressä. Pienemmän ja intiimimmän neuvottelutilan tarjoaa hotellimme aulan tyylikäs Board Room.

Loihdimme ryhmällenne toki myös herkulliset kokoustarjoilut. Pitkän kokouspäivän päätteeksi majoitatte kokousvieraanne mukavasti meillä.

Olethan yhteydessä myyntiimme puh. 09-825511 niin räätälöidään ryhmällenne sopiva kokouspaketti. Jokainen tilaisuus suunnitellaan yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Anna meidän huolehtia yksityiskohdista!

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt