Poreus

Poreus

Poreus

Skyline Airportissa on uudet, viihtyisät ja hyvin varustellut kokoustilat, jotka muuntautuvat niin pienien kuin isompienkin ryhmien käyttöön. Sijaintimme Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä mahdollistaa myös liiketapaamiset lennolla saapuvien yhteistyökumppanien tai asiakkaiden kanssa.

Kokoustila Poreus ja tilassa oleva tilaussauna sekä ulkoporeallas soveltuvat upeasti 6-12 hengen kokouksiin ja illanviettoihin.

Kokousta mukavasti ja helposti kanssamme. Poreuksessa voi pitää unohtumattoman illan saunoen ja 8. kerroksen ulkoterassilla porealtaan lämmössä viihtyen. Tilaan on mahdollista tilata herkulliset kokoustarjoilut ja kokousvieraanne majoitatte tarvittaessa mukavasti meillä.

Huomaattehan, että Poreus on anniskelualuetta, jonka vuoksi kaikkien tilassa oleskelevien asiakkaiden on oltava vähintään 18-vuotiaita.

Kysy lisää myynnistämme puh 09- 825511 tai mailitse sales@airporthotelshelsinki.fi.

Tietoja kokoustilasta

Poreus sijaitsee hotellin 8. kerroksessa. Tilassa on myös sauna ja tilasta pääsee suoraan kattoterassillemme, jossa illasta voi nauttia porealtaassamme.

  • Max 12 henkilöä
  • langaton esitysjärjestelmä
  • Pc-tykki ja valkokangas
  • Wi-Fi
  • Fläppitaulu (pyydettäessä)

Pöytämuodot:

Tilavuokra: Alk. 350 EUR per ilta (17:00-23:00)

Hinta sisältää kokoustilan, saunan (+pyyhkeet) ja upean ulkoporealtaan käytön klo 23:00 asti. Illan minimiveloitus 500 EUR. Tarjoilut tilaan erilliseltä saunamenulta. Tilassa on juomakaappi, josta veloitukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Saunamenu on nähtävissä alla.