Nälkä, jano, sokerihammas?

Nälkä, jano, sokerihammas?

Ravintola Cloudberry
ja Atrium aulabaari

Ravintola Cloudberry ja Atrium aulabaari palvelevat sinua hotellimme yhteydessä iltaisin. Täysin uudistettu viihtyisä ravintola tarjoaa rauhallista ja mutkatonta tunnelmaa ja oman keittiön tuoreista raaka-aineista valmistama ruoka kutsuu herkuttelemaan. Maittavat ja muhkeat annokset eivät jätä nälälle tilaa. Atrium aulabaari on rento kohtaamispaikka, jossa iltaa voi jatkaa leppoisasti.

Ravintolaamme on helppoa tulla yksin, perheen tai ystävien seurassa. Ravintola Cloudberryn henkilökunta toivottaa sinut aina tervetulleiksi ja pitävät sinusta huolta leppoisaan tyyliinsä! Suuntaa siis ravintolaamme, kun mielesi tekee kunnon mehevää pihviä, klassikkoburgereitamme tai vaikkapa herkullista pastaa. Kesäisin meillä on uusi laajennettu ja suojaisa terassi ravintolan edustalla, jossa pääsee nauttimaan kylmiä janojuomia.

Ravintola Cloudberry ja Atrium aulabaari ovat avoinna joka ilta klo 17 alkaen, keittiö klo 23.00 saakka.

Lisäksi keittiömme tekee pientä purtavaa, kuten tuoreita sämpylöitä, myyntiin myös hotellin vastaanottoon.

HUOM. Uusien ravintoloita koskevien rajoitusten vuoksi otamme koronapassin käyttöön kaikilta yli 16- vuotiailta iltaravintolassamme alkaen 28.11.2021 (ei koske aamiaista).

TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ UUDISTETTUUN RUOKALISTAAMME!

Ryhmille lähetämme mielellämme etukäteen menuehdotuksia.

NOUTORUOKAA?

Meiltä voit nyt tilata ruokaa kotiin Woltin kautta!

Hotelliaamiainen

Kukapa ei rakastaisi hotelliaamiaista? Parempi aamu alkaa meillä valmiiksi katetusta herkullisesta aamiaispöydästä. Monipuolisen aamiaisbuffettimme voimin jaksat paremmin lähteä jatkamaan matkaasi eteenpäin.

Aamiaisbuffet on katettuna arkisin klo 05.00 – 09.30, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 06.00 – 10.00.

Keittiömme tekee pikkupurtavaa, mm. tuoreita täytettyjä sämpylöitä, myyntiin myös vastaanottoon.

Hotelliaamiainen on ihana tapa aloittaa päivä, vaikkei edes yöpyisi hotellissa. Sekin onnistuu!

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt