Ystävä sä löylyjen?

Ystävä sä löylyjen?

Sauna

Täysin uusitut saunatilamme sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa, missä vieraiden käytössä on kaksi saunaosastoa. Lämmitämme asiakassaunat vieraillemme joka päivä. Saunan lempeissä löylyissä voit rentoutua raskaan reissupäivän jälkeen tai vaikka lentoa edeltävänä iltana. Miesten ja naisten saunat ovat päälle klo 17:00 – 22:00.

Asiakassaunan lisäksi hotellimme ylimmässä kerroksessa on erikseen varattavissa myös valoisa tilaussauna kabinetteineen, jossa voi järjestää erilaisia yritystapaamisia ja -neuvotteluita mukavissa ja rennoissa puitteissa. Tilaussaunaan mahtuu saunomaan ja neuvottelemaan mukavasti 12 henkeä.

Tilaussaunan parvekkeella pääsee nautiskelemaan myös ulkoporealtaaseen, josta avautuu upeat näkymät yli Vantaan kattojen. Lämpimistä porekylvyistä vastaa kotimainen yhteistyökumppanimme Polarwell Kuumalähde. Laadukas ja iso 7 hengen ulkoporealtaamme tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan vesihierontaelämyksen. Täydellinen nautinto pitkän päivän päätteeksi. Voit myös koota ystäväporukkasi ja tulla meille nauttimaan illasta, tilauksesta toimitamme saunalle myös ruokaa ja juomaa.

Asiakassaunatilojamme voit hyödyntää majoittuessasi meillä, mutta jos olet kiinnostunut varamaan tilaussaunan porealtaineen käyttöösi neuvotteluja tai vapaamuotoisia illanistujaisia varten, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Varaustiedustelut myynnistämme puh. 09-825511 tai hotel@airporthotelskyline.fi

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt