Ystävä sä löylyjen?

Ystävä sä löylyjen?

Sauna ja kuntosali

Täysin uusitut saunatilamme sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa, missä vieraiden käytössä on kaksi saunaosastoa. Lämmitämme asiakassaunat vieraillemme joka päivä. Saunan lempeissä löylyissä voit rentoutua raskaan reissupäivän jälkeen tai vaikka lentoa edeltävänä iltana. Miesten ja naisten saunat ovat lämpimänä:

Miehet: klo 17:00-22:00

Naiset: klo 17:00-20:00

TILAUSSAUNA

Asiakassaunan lisäksi hotellimme ylimmässä kerroksessa on erikseen vuokrattavissa myös valoisa tilaussauna kabinetteineen, jossa voi järjestää erilaisia yritystapaamisia ja -neuvotteluita mukavissa ja rennoissa puitteissa. Tilaussaunaan mahtuu saunomaan ja neuvottelemaan mukavasti 12 henkeä. Saunan parvekkeella pääsee nautiskelemaan myös ulkoporealtaaseen, josta avautuu upeat näkymät yli Vantaan kattojen. Iso 7 hengen ulkoporealtaamme tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan vesihierontaelämyksen. Täydellinen nautinto pitkän päivän päätteeksi. Voit myös koota ystäväporukkasi ja tulla meille nauttimaan illasta, tilauksesta toimitamme saunalle myös ruokaa ja juomaa.

Asiakassaunatilojamme voit hyödyntää majoittuessasi meillä, mutta jos olet kiinnostunut varamaan tilaussaunan porealtaineen käyttöösi neuvotteluja tai vapaamuotoisia illanistujaisia varten, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Katso lisätiedot ja kuvat täältä.

Varaustiedustelut myynnistämme puh. 09-825511 tai sales@airporthotelshelsinki.fi.

KUNTOSALI

Hotellissamme on myös päivittäin vuorokauden ympäri auki oleva kuntosali. Kuntosalimme on varustettu yleisimmillä kuntoiluvälineillä, kuten juoksumatto, cross-trainer, kuntopyörät, vapaat painot ja niin edelleen.

Kuntosalin käyttö kuuluu huonehintaan. Kuntosalin käyttö on asiakkaan omalla vastuulla.

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt