Hemmottelua vailla?

Hemmottelua vailla?

Ulkoporeallas

Hotellimme kattokerroksessa on erikseen vuokrattavissa viihtyisä tilaussauna-kabinetti, jonka parvekkeella komeilee ylellinen ulkoporeallas – tila sopii virkistymiseen tai rennompaan neuvotteluun! Ympäri vuoden käytössä oleva lämmin ulkoporeallas hemmottelee samanaikaisesti seitsemää kylpijää ja tarjoaa upeat näkymät yli Vantaan kattojen. Poreiden lomassa voit pistäytyä tilavan saunan pehmeisiin löylyihin. Voit varata kabinetin, saunan ja porealtaan max 12 hengelle. Porekylvyistä vastaa kotimainen yhteistyökumppanimme Polarwell Kuumalähde.

Lämpimissä poreissa ideatkin kuplivat ja suunnitelmat voi viimeistellä yhteisen iltapalapöydän ääressä. Keittiömme valmistaa ennakkoon tilattuna maittavia saunaruokia saunaporukallenne. Raikkaat saunajuomat odottavat viileinä juomakaapissa.

Tervetuloa kylpemään ja saunomaan ystävä- tai työporukalla tai romanttisesti kahden kesken. Tiedustelut ja varaukset: sales@airporthotelshelsinki.fi

Tilavuokra: Alk. 350 EUR per ilta (17:00-23:00)

Hinta sisältää kokoustilan, saunan (+pyyhkeet) ja upean ulkoporealtaan käytön klo 23:00 asti, lisätunti 00:00 asti + 50 EUR. Illan minimiveloitus 500 EUR. Tarjoilut tilaan erilliseltä saunamenulta. Tilassa on juomakaappi, josta veloitukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Saunamenu nähtävissä alla.

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt