Täällä ollaan!

We got you!

Täällä ollaan!

We got you!

Laskeudu uuteen mukavuuteen!

Uudistimme hotellimme! Mittavien remonttien jälkeen myös nimemme on muuttunut ja Bonus Inn kantaa nyt nimeä Skyline Airport Hotel.

Skyline Airport Hotel on yksityisessä omistuksessa oleva viihtyisä kotimainen lentokenttähotelli 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tule meille, kun tarvitset rauhallisen levähdyspaikan lentojen välillä, työpäivän päätteeksi tai ennen aikaista aamulentoa. Levänneenä on paljon mukavampi matkustaa! Meiltä saat taatusti hyvää palvelua ja pääset laskeutumaan leppoisaan ja kiireettömään lomatunnelmaan jo ennen lentoasi. Me hotellin omistajat hääräämme henkilökohtaisesti paikalla ja olemme mukana suurella sydämellä, vuosikymmenten kokemuksella ja hyvällä pelisilmällä höystettynä.

Vaikka hotellimme on täysin uudistunut, kaikki asiakkaillemme tärkeät asiat pysyvät ennallaan. Tarjoamme majoittuville vieraillemme ilmaisen lentokenttäkuljetuksen lisäksi myös lomaparkin omalle autolle. Paikoitus on maksuton yöpyessäsi meillä matkalle lähtiessäsi tai matkalta palatessasi, aina kun teet varauksen omien kotisivujemme kautta.

Tervetuloa tutustumaan täysin uusittuihin huoneisiin ja upeisiin, yhteisiin tiloihimme sekä herkuttelemaan uuden ravintolamme antimilla. Meillä koet lähtemisen ja saapumisen helppouden – nyt entistä laadukkaammissa puitteissa. Mikäli sydämesi sykkii yksityiselle, kotimaiselle vaihtoehdolle, täällä ollaan!

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitsevat lentokenttähotellit tarjoavat ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Molempien hotellien varaukset voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt