Viipymässä pidempään?

Viipymässä pidempään?

Viikkotarjous

Huipputarjous esim. työkomennukselle!

Saat meiltä 25% alennuksen päivän normaalihinnasta Standard Twin-minikeittiö -huoneessa, kun yövyt vähintään seitsemän yötä putkeen! Hinta on voimassa varauksissa, joissa majoituksesi on esim maanantaista maanantaihin (seitsemän yötä pituudeltaan).

Tämä alennettu hinta on varattavissa tarjouskoodilla ”VIIKKOHINTA” hakiessasi saatavuutta minimissään viikon kestäviin varauksiin.

Huom. Majoitus tällä erikoishinnalla on varattavissa vain Standard Twin-minikeittiö -huonetyyppiimme, jossa on vakiovarusteluna minikeittiö jääkaapilla, mikroaaltouuni, työpöytä, 43″ HD-TV, kylpyhuone suihkulla, kahvin- ja teenkeittovälineet, ilmastointi ja laminaattilattia. Huoneen koko on 20 m2. Huone soveltuu erinomaisesti pidempiaikaiseen majoittumiseen.

Parhaat hotellitarjoukset Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydestä saat Skyline Airport Hotellista. Seuraa Facebook- ja Instagram-mainontaamme, niin pysyt ajan tasalla ja kuulet aina ensimmäisten joukosta uusimmista tarjouksistamme!

Yrityksille räätälöimme mielellämme sopimushinnan, mikäli henkilöstöllänne on säännöllistä majoitustarvetta Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä esimerkiksi työ- tai ulkomaanmatkojen johdosta.

Mikäli tarvitset pidempiaikaista majoitusta, pyydä myynnistämme tarjousta.

Jos kaipaat lisätietoa tarjoamistamme edullisemmista majoitusvaihtoehdoista tai ryhmätarjouksista, ota meihin yhteyttä!

Räätälöimme mielellämme sopimushinnan yrityksellenne, tai erikoishinnan

  • Ryhmille
  • Perheille
  • Tapahtumaan osallistujille, esim. hääseurueelle
  • Pitkäaikaiseen majoitukseen
  • Säännölliseen majoitustarpeeseen

Soita tai emailaa ja kysy lisää:
Puh: +358 9 825 511
Email: sales@airporthotelshelsinki.fi

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Skyline Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Skyline-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt